Aanbod op maat

Aanbod op maat

Aanbod op maat

Geen organisatie is hetzelfde en trainingsbehoeften verschillen enorm. Ik bied daarom uitsluitend training op maat aan, volledig afgestemd op de leerbehoeften van cursisten. Als trainer, trainingsacteur en coach werk ik met drie principes: veiligheid, interactiviteit en humor. Principes die de rode draad vormen in al mijn trainingen. Mogelijke onderwerpen zijn:

  • Leiderschapstraject, zowel praktisch als coachend
  • Salesvaardigheden
  • Communicatieve vaardigheden
  • Ziekteverzuim
  • Feedbacktraining
  • De eerste indruk; hoe kom ik over, inclusief presentatievaardigheden
  • Ondersteuning bij veranderingsmanagement
  • HBDI-profiel; wat is mijn denkvoorkeurstijl en leerbehoefte?
  • Insights Discovery Profiel; persoonlijke ontwikkeling en zelfzicht

Victor als trainer

Samen kijken we naar de leerbehoefte van de werknemers. Het doel is bijdragen aan de ontwikkeling en professionaliteit van cursisten en hun flexibiliteit op de werkvloer verhogen. Een belangrijk element daarbij is de zoektocht naar drijfveren. Die bepalen immers het succes van organisaties. Impact realiseren op de organisatie en de drijfveren van de cursisten ontdekken, vormen een kick en een belangrijk trainingsdoel. Daarom zijn alle trainingen resultaatgericht.

Victor als trainingsacteur

Als trainingsacteur vind ik veiligheid binnen de training erg belangrijk: confronterend met respect. Ik vind het essentieel om goed samen te werken met de trainer en doe dit graag. Mijn spel is realistisch, herkenbaar en dienstbaar aan de werkelijkheid. ‘Bijzondere’ situaties komen niet zo vaak voor en in mijn ogen niet heel zinvol om aan te leren. De dagelijkse realiteit is veel belangrijker. Een belangrijk onderdeel van rollenspellen is de feedback. Het is belangrijk voor cursisten om in een training bij een rollenspel onderscheid te kunnen maken tussen feiten en interpretatie van de situatie.

“Victor is de beste trainingsacteur die een trainer zich kan wensen. Zeer betrokken bij het te behalen resultaat voor de deelnemer en in staat om op een scherpe, ondubbelzinnige manier te lezen wat er (non)verbaal ontstaat in een gesprek, kennismaking of moeilijke situatie.”
Harry van Heck, Sales Marketing en Management Coach/Trainer

Vrienden van Victor

Ik werk graag samen met een netwerk van senior trainingsacteurs, trainers en co-trainers. Zij delen mijn visie en didactische uitgangspunten en kunnen samen met mij, of namens mij, trainingen geven. Mocht ik zelf geen training kunnen geven op een moment dat het u schikt, dan bemiddel ik graag voor u.