Victor als Coach

Victor als Coach

Klinkt dit herkenbaar ?
Het voelt alsof je stil staat.
Misschien gaat je carrière zo hard, dat het moeilijk bij te houden is. Je hebt behoefte aan iemand waarop je kunt bouwen.
Die nuchter luistert.

Iemand die objectief is, waarmee je kunt sparren, en die niet bang is je ongezouten feedback te geven. Iemand die naast vragen stelt, ook advies en richting kan geven. Advies waar je in jouw dagelijkse praktijk meteen iets mee kunt.

Ik werk niet met een strategie, stappenplan of vanuit een methodiek. Maar gewoon van mens tot mens.
Ik spiegel je wat ik zie, luister scherp naar je woorden en geef je terug wat ik voel.
Het resultaat? Je krijgt meer inzicht in jezelf en daarmee meer inzicht in anderen. Je kunt helderder benoemen wat er in je omgaat, en kunt daardoor meer toevoegen aan je gezin, collega’s en/of werknemers.

We doen dat in heldere taal, geen gezweef. Wat trouwens niet wil zeggen dat we het niet over gevoel gaan hebben. Je groeit. Als mens- en dus als professional. Niet door een of ander trucje toe te passen, maar door daadkrachtiger te kunnen gaan staan voor wie jij bent, wat je voelt en waar je heen wilt.

Wat coaching niet is: coaching is GEEN therapie! Coaching gaat niet om repareren of helen van mensen. Sterker nog, de meeste mensen die een coach inschakelen zijn al erg succesvol. Echter, in hun succes realiseren ze zich dat ze nog succesvoller kunnen zijn als ze een aantal aanpassingen maken in hun leven. Een coach helpt je om dat te bereiken. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake gesprek.